Sådan solgte jeg 52% flere bøger – på 2 dage!

Ved et tilfælde endte jeg med at sælge 26 bøger på 2 dage. Det svarer til 52% af alle de bøger, jeg har solgt til dags dato! Og det hele startede med en blærerøvshistorie på Facebook.

Det er ingen hemmelighed at salget af min bog, ’Det lille skridt’, er gået over al forventning. At skrive en bog er nøjagtigt som at lancere et nyt produkt – jeg ønsker virkelig, at folk vil købe og tage godt i mod bogen/produktet.

Derfor er jeg også super stolt, da jeg sender min bog nummer 50 til en ung iværksætter, jeg ikke kender. Det ville jeg fejre med en Facebook-opdatering, som endte sådan her:

 


Min post var udelukkende skabt for at blære mig. Jeg havde ærligt ikke lavet denne post for at lave flere salg – men mere for at gøre opmærksom på, at det gik godt. Mange af mine venner har nemlig spurgt ind til, hvordan det hele gik.

Delingen som solgte!

Da mine venner begyndte at like og kommentere min post, valgte jeg at dele min post inde i 2 iværksættergrupper på Facebook (’Ungiværk’ og ’Iværksætternetværk’). Herefter gik min post seriøst amok, og salget begyndte at tikke ind. Folk ønskede mig tillykke, og køberne af min bog anbefalede min bog direkte i posten – hvilket gav en super god effekt!

Faktisk nåede jeg ud til næsten 27.000 mennesker uden at betale en krone i markedsføring:

solgte-boeger

Resultatet blev på 2 dage:

  • 1.491 sessioner på min hjemmeside
  • 52 nye likes på min Facebook-page
  • 26 bøger blev solgt
    • Flere salg kommer stadig fra denne opdatering

Konklusionen er klar – engang imellem er det okay at blære sig! Faktisk giver det også salg! 🙂

Lidt statistik:

En del har spurgt, hvordan det går med salget af PDF-bøger kontra fysiske bøger. Pt. er cirka 20% af alle salg en PDF-version!

 

Fandt du denne artikel brugbar?

17 0

Del med dine venner!

Facebooktwitterlinkedin

2 svar til “Sådan solgte jeg 52% flere bøger – på 2 dage!”

  1. Anders siger:

    Tillykke Rasmus, det er sku sejt.