<

Iværksætterbøger

Sommerferie giver mulighed for at få ny inspiration! Brug tiden fornuftigt og læs disse iværksætterbøger – hvis du vil blive klogere!

Min liste over iværksætterbøger!

Herunder har jeg samlet alle de iværksætterbøger, som har gjort størst indtryk på mig! Listen indeholder udelukkende de bøger, hvor jeg virkelig har lært noget og rykket mig videre mod drømmen som iværksætter. Bøger, som kun er ”halvgode” er dermed ikke på listen.

Jeg opdaterer listen løbende, når jeg støder på nye spændende bøger!

The Lean Startup

The Lean Startup beskriver nøjagtig, hvordan et startup skal startes i den verden, vi lever i! Gennem den spændende teori, ”Build, measure, learn”, giver forfatteren, Eric, dig det bedste redskab til at få dit produkt hurtigt ud til kunderne. Bogen er must read, hvis du påtænker at starte noget som helst, der har med IT at gøre.

Køb eller læs mere om The Lean Startup her

Marketing Warfare

Bogen er uden tvivl den bedste bog omkring markedsføring, der nogensinde er skrevet! Marketing Warfare sammenligner markedsføring med krig, og forfatterne har oversat de gense krigsteorier til marketing-teorier! En bog der specielt er nyttig for os iværksættere, da den giver et godt indblik i måden, vi skal angribe på.

Køb eller læs mere om Marketing Warefare her

The One Thing

The One Thing sætter fokus på, at du som iværksætter kun skal lave ”den ene ting”, som er vigtigst, og som vil give dig resultater. Samtidig lærer den dig at holde snor i andre sider af livet som f.eks. familien. Uden tvivl en af de bedste bøger indenfor emnet!

Køb eller læs mere om The One Thing her

Start with why

Start With Why er en inspirerende bog om, hvorfor nogle virksomheder er mere succesfulde end andre. Forfatteren, Simon, har med mange års studier opfundet teorien ”The Golden Circle”, som beskriver netop den forskel. Forskellen som betyder, at succesfulde inspirerer andre. Læs den og bliv meget klogere på hvordan du får succes som virksomhed og som leder.

Køb eller læs mere om Start with why her

Hooked

Hooked er en spændende bog om, hvorfor nogle produkter fanger og hvorfor andre flopper! Formålet er at gøre dig bedre til at lave produkter. Du vil uden tvivl kunne hente inspiration til, hvad du gør godt i dit produkt, og hvad du gør dårligt. Bogen er god at have i tankerne, når der bygges et nyt softwareprodukt eller spil.

Køb eller læs mere om Hooked her

Steve Jobs’ præsentationsteknik

Bogen giver et rigtig godt indblik i, hvordan du skal præsentere foran andre. Der gås grundigt i dybden med Steve Jobs, og hans fortryllende måde at fange publikum på. Uden tvivl den bedste bog om præsentation som jeg indtil videre har læst!

Køb eller læs mere om Steve Jobs’ præsentationsteknik her

Rework

Bogen er en masse spændende og lærerige tips til dig, som er iværksætter, eller dig, som bare gerne vil være en bedre arbejder. Rework er nærmest en lille blog fra forfatterne, hvor de kort og præcist fortæller om den læring, de har fået. Alle disse tips omhandler alt fra opstarten af din virksomhed til at være produktiv.

Køb eller læs mere om Rework her

Det lille skridt

Denne liste er lavet som en del af min egen iværksætterbog, “Det Lille Skridt”. Det Lille Skridt er “must read” for førstegangsiværksætteren, som indeholder masser af erfaring og praktiske eksempler.

Køb eller læs mere om Det lille skridt her

God læse lyst 🙂

Fandt du denne artikel brugbar?

18 1

Del med dine venner!

Facebooktwitterlinkedin

Ét svar til “Iværksætterbøger”

  1. […] har sikkert som mange andre iværksættere, læst forskellige versioner af teorien, ”The lean Startup”, der fortæller, at du skal have feedback fra kunderne så hurtigt som muligt. Desværre […]